Instal·len panells amb la programació cultural per tot el municipi d’Orpesa

Els veïns i visitants podran consultar d'una manera fàcil i ràpida l'agenda trimestral per a estar al dia dels esdeveniments celebrats

Redacció // Orpesa

El municipi d’Orpesa continua amb la seua ferma aposta per la promoció de la cultura i, seguint aquesta línia, l’Ajuntament ha instal·lat en diferents zones de la localitat una sèrie de panells en els quals està disponible tota la programació trimestral organitzada per la Regidoria de Cultura.

Així ho ha anunciat el responsable de l’àrea, Gonçal Tamborero, qui ha assenyalat que aquesta acció “era molt necessària en aquests moments perquè a causa de la crisi sanitària que vivim no hem pogut repartir entre la ciutadania el programa físic”.

D’aquesta manera, i gràcies a aquesta nova iniciativa, “els veïns i visitants poden ara consultar d’una manera ràpida i fàcil les activitats culturals que se celebren al nostre poble”, com obres de teatre, concerts o sessions cinematogràfiques, entre altres coses.

En total, s’han col·locat quatre estructures diferents en la cèntrica plaça Major, la plaça Mallorca i també en la de Amplàries, així com a la platja de La Concha. “Aquests nous panells serviran per a portar la cultura per tot el municipi i facilitaran que el públic puga estar al dia dels esdeveniments que s’organitzen des de la Regidoria de Cultura”, afig el munícipe.

Próximes activitats

La pròxima activitat es celebrarà el dimecres gràcies a una altra sessió del Club del Còmic (a la biblioteca municipal, a les 18.00 hores), en la qual els participants analitzaran l’obra ‘Subnormal. Una historia de acoso escolar’. El cinema aterrarà l’endemà, amb les projeccions ‘Valley uprising’ (a les 18.00 hores a la biblioteca) i ‘7 diosas’ (a les 20.00 en el saló de plens de l’Ajuntament).

Així mateix, la Torre del Rei acollirà el dissabte l’activitat ‘El tiempo es oro’, en la qual el públic familiar s’enfrontarà a divertides proves i aprofundirà en els secrets d’una de les torres més antigues del litoral valencià; i tindrà lloc, al saló de plens, la presentación del llibre ‘Pel meu país’, de Jordi Querol i Antonio Royo.

Per últim, l’Espai Cultural alçarà el teló el diumenge per a presentar ‘Els viatges d’Àlex i Elena’, una obra juvenil que convida a participar en el camí que emprenen dos amics que comparteixen pis i la seua afició per la literatura.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *