La literatura, la música, el cinema i el teatre omplen de cultura Orpesa

El municipi presenta variades activitats culturals i celebra Santa Cecília amb un concert molt especial a càrrec de la Unió Musical d'Orpesa

Foto Copyright:

Redacció // Orpesa

La cultura s’instal·la aquesta setmana al municipi d’Orpesa, on els veïns i visitants podran participar de la nova agenda trimestral que arriba carregada de novetats. Sense anar més lluny, la biblioteca acull hui, a les 18.00 hores, el Club del Còmic amb l’obra ‘Batman: El Caballero blanco’ com a protagonista.

El regidor encarregat de l’àrea, Gonçal Tamborero, ha recalcat que “tots i cadascun dels esdeveniments organitzats compten amb un estricte protocol de seguretat per vetllar per salut dels assistents”.

És el cas de la sessió de narració per a adults de divendres que ve a la biblioteca, a les 18.00 hores, en què el públic podrà conèixer ‘Del cielo y las montañas’, de Tània Muñoz. A continuació, la sala de plens acollirà una altra sessió de cinema cultura, aquest cop amb la projecció de la pel·lícula ‘Whiplash’ (20.00).

La guinda a aquesta setmana repleta de cultura la posarà la Unió Musical d’Orpesa, que celebrarà dissabte un concert especial amb motiu de Santa Cecília (a les 19.00 hores, al recinte multiusos); i l’obra ‘Lázaro’, de Leamok, una adaptació del clàssic espanyol ‘El lazarillo de Tormes’ que aterrarà aquest diumenge a l’Espai Cultural.

Cal recordar que alguns dels horaris d’aquestes activitats han sofert modificacions a causa de les restriccions de mobilitat provocades pel coronavirus, “de manera que des de la Regidoria de Cultura hem optat per avançar alguns dels actes per poder complir amb el toc de queda establert”, tal com recorda Tamborero.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *