Les escoles de música reprenen les classes amb les mesures de seguretat

L'Escola de Música d'Orpesa i l'Escola de Tabal i Dolçaina elaboren un pla de contingència per evitar el màxim el risc de contagi

Foto Copyright:

Redacción // Oropesa

El municipi d’Orpesa reprèn la rutina amb l’inici del mes de setembre. Després que centenars d’alumnes hagen protagonitzat una volta a l’escola del tot atípica, ara és el torn dels estudiants de les escoles de música de la localitat, que han tornat a les aules seguint un estricte protocol de seguretat.

És el cas dels alumnes de l’Escola de Música d’Orpesa (els estudiants de llenguatge musical van tornar a les aules el 2 de setembre passat i els de instruments ho faran el dia 28), que han portat a terme un pla de contingència en col·laboració amb la Regidoria de Cultura.

L’edil encarregat de l’àrea, Gonçal Tamborero, explica que “per salvaguardar la salut de tots els estudiants i el professorat hem intensificat la neteja i els treballs de desinfecció a l’Espai Cultural, lloc en el qual aquesta escola realitza les seves classes i assajos”.

A més, des del consistori se’ls ha proporcionat materials de desinfecció, com gels i tovalloletes, i s’han pintat a terra senyals perquè tant l’accés com la sortida compten amb més seguretat, controlant així la distància interpersonal.

Per la seua banda, els alumnes de l’Escola de Tabal i Dolçaina reprendran les classes el proper 15 de setembre al col·legi Deán Martí, on serà obligatori l’ús de la mascareta i la desinfecció mitjançant gel hidroalcohòlic abans de l’entrada a les aules.

L’escola es reunirà la setmana que ve amb l’equip directiu del CEIP per unificar el protocol o adaptar-lo a les seues necessitats, amb la possibilitat d’ampliar les mesures que siguen necessàries per evitar el màxim el risc de contagi.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *