Mara Aranda celebra 30 anys sobre l’escenari amb una actuació a Orpesa

La programació cultural presenta una altra sessió de cinema amb la pel·lícula ‘El olivo’ i la UMO oferirà el seu tradicional concert de Nadal

Foto Copyright:

Redacció / Orpesa

La cultura torna a instal·lar-se aquest cap de setmana en el municipi d’Orpesa. I és que la programació trimestral continua, aquesta vegada amb un concert molt especial en el qual Mara Aranda commemorarà sobre l’escenari els seus 30 anys de trajectòria musical. Ho farà aquest dissabte, a les 20.00 hores en l’Espai Cultural.

La cantant, que presentarà ‘Trobairitz’, és una de les intèrprets més aclamades sorgides de l’escena espanyola en aquest segle, dues dècades durant les quals ha investigat i cantat músiques turques, gregues, occitanes, antigues, medievals i sefardites que han deixat com a resultat quasi una vintena de discos propis.

El regidor de Cultura, Gonçal Tamborero, ha aprofitat per a animar a la ciutadania i visitants “a gaudir d’aquest espectacle tan especial en el qual Mara Aranda celebra els seus 30 anys sobre els escenaris amb un repertori ple de contingut universal que farà viatjar al públic”.

Cinema i concert de Nadal

I per als amants del cinema, el saló de plens de l’Ajuntament acollirà este divendres, a les 20.00 hores, la projecció de la pel·lícula ‘El olivo’, de Icíar Bollaín, una commovedora cinta ambientada a Sant Mateu i el Maestrat.

I, com a colofó a aquest cap de setmana, la Unió Musical d’Orpesa brindarà al públic el seu tradicional concert de Nadal, diumenge a les 17.00 hores en el recinte multiusos.

Un comentario en «Mara Aranda celebra 30 anys sobre l’escenari amb una actuació a Orpesa»

  • el 25 diciembre, 2020 a las 1:23 am
    Enlace permanente

    Al llarg del seu repertori, la vocalista revisa el concepte de l’amor a traves dels segles i el paper de la dona en la seua concepcio, vivencia i transmissio. Aixi, el repertori es remunta al segle XII amb els cants de les trobairitz (trobadores del sud de Franca que feien servir l’occita i la poesia de les quals va arribar Italia, Alemanya, Balears, Catalunya i Valencia). Es tota una refrencia de la musica d’arrel. Va fundar amb Efren Lopez el mitic grup L’Ham de Foc l’any 1998. Va iniciar la seua carrera en solitari a 2013 i ja ha enregistrat quatre discs. Durant la seua extensa trajectoria ha actuat amb cantants i grups com Solatge, Capella de Ministrers, Miquel Gil o Luigi Cinque.

    Respuesta

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *