Orpesa inaugura la primera edició del festival d’arts de carrer A RAS!

La programació continua aquest dissabte per la vesprada amb les obres 'Ambicions', 'Mulïer' i 'De todas las bellas las más bellotas'

Redacción // Oropesa

El municipi d’Orpesa ha inaugurat aquest divendres la primera edició del festival d’arts de carrer A RAS!, un esdeveniment que omplirà durant tot el cap de setmana diversos punts del casc antic d’espectacles teatrals, dansa i circ, entre altres disciplines.

L’encarregada de donar inici a aquest esperat esdeveniment cultural ha sigut la companyia Visitants amb Olea, que narra com dues dones s’uneixen per a assegurar la continuïtat de la vida després que la guerra sacsejara la terra per a emportar-se als homes.

Es tracta d’una obra que va enlluernar el públic reunit a la plaça Major i en la qual passat i present s’enllacen per a crear una peça hipnòtica, intensa i compromesa.

La programació continua avui dissabte per la vesprada amb les obres ‘Ambicions’ (18.00, plaça Major), ‘Mulïer’, de Maduixa Teatre (18.45, a la plaça de l’Església) i ‘De todas las bellas las más bellotas’, de Aérea Teatro (a les 19.30, a la plaça Major).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *