Orpesa promou l’art urbà amb la primera edició de Rampuda Urban Fest

Artistes valencians, entre els quals es troba l’oropesina Maite Benet, crearan murals de l'1 al 4 d'abril a diferents racons del municipi

Redacción // Oropesa

L’art de carrer serà protagonista aquesta Setmana Santa amb motiu de la celebració del Rampuda Urban Art, el primer festival d’art urbà d’Orpesa que reunirà, de l’1 al 4 d’abril, a diferents artistes del territori valencià que impregnaran de colorit i inspiradors missatges diferents racons del municipi.

Així ho ha anunciat el regidor encarregat de l’àrea, Gonçal Tamborero, qui destaca que “es tracta del primer esdeveniment d’aquestes característiques que té lloc a Orpesa i, a través d’aquesta iniciativa, pretenem donar suport a les creacions d’artistes de la nostra terra i portar l’art al carrer”. És per això que aquest nou festival comptarà amb la presència de l’artista local Maite Benet.

Deih, Xelon, Barbiturikills i David de Llima (que realitzarà diverses intervencions del seu icònic ninja) completen la llista d’artistes convidats d’enguany. Tots ells estaran durant quatre jornades en diferents espais de la localitat, com és el cas dels voltants del barranc de La Rampuda (conegut popularment com el ‘barranquet’), el barri antic i el centre, entre altres, per a plasmar sobre la paret originals i creatius murals amb pintura plàstica i esprai.

I perquè tant veïns com visitants puguen acostar-se ‘in situ’ i observar com és el procés de creació, els usuaris podran valdre’s d’un mapa (disponible en l’Oficina de Turisme i l’Ajuntament) en el qual trobaran les diferents geolocalitzacions per a poder visitar als cinc artistes participants d’aquesta primera edició. Una ruta artística que continuarà disponible una vegada finalitze el certamen.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *