Orpesa ‘rescata’ la cultura amb cinema, literatura, tallers i contacontes

L'Ajuntament presenta la nova agenda per a el mes vinent, en la qual s'inclouen recorreguts històrics, gimcanes familiars i Club de Lectura

Foto Copyright:

Redacción // Orpesa

El municipi d’Orpesa tornarà a acollir el mes vinent diversos actes culturals. D’aquesta manera, la Regidoria de Cultura presenta una variada agenda d’activitats amb la qual ha aconseguit ‘rescatar’ la programació d’aquest trimestre que, com no podia ser d’una altra manera, comptarà amb totes les garanties de seguretat per a vetlar per la salut dels assistents.

El cinema s’instal·larà en la localitat el dia 4 de març amb la projecció de la pel·lícula ‘Los juegos del hambre’, a la qual li seguiran ‘Vicky Cristina Barcelona’ (dia 5), ‘La princesa Mononoke’ (dia 11) i ‘Kill Bill. Vol.1’ (dia 18). Totes elles es projectaran a les 18.00 hores, en el saló de plens de l’Ajuntament.

I, del 8 al 14 de març, Orpesa celebrarà la Setmana de la Dona amb activitats com el Club de Lectura, que portarà la literatura i els llibres a les mans de lectors que vullguen descobrir noves veus, reflexionar i compartir experiències; i l’espectacle familiar de Teatre Buffo, en el qual s’aprofundirà en els contes d’ahir i hui per a abordar temes com el maltractament psicològic, l’autoestima, la igualtat d’oportunitats i l’assetjament (el dia 12).

Les activitats familiars continuaran el 13 de març. La Torre del Rei acollirà una gimcana que comptarà amb divertides proves a través de les quals els participants podran descobrir els secrets d’aquesta fortificació. I per a submergir-se encara més en la història del municipi, el museu d’Orpesa proposa un recorregut per la localitat amb parada en llocs tan emblemàtics com el castell, el far, el nucli urbà o la Torre del Rei (el 20 de març).

El taller d’escriptura poètica per a adults, els dies 22 i 26, i la sessió titulada ‘Contes contaminats’ (27 de març) són els actes que completen la programació cultural d’aquest mes de març. El regidor encarregat de l’àrea, Gonçal Tamborero, ha recordat que “les jornades sobre memòria històrica que estaven previstes per a març es celebraran, finalment, durant l’últim trimestre de l’any”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *