La Torre del Rei d’Orpesa estrena la primera exposició participativa

La mostra mostra es podrà visitar durant tot el mes d’abril i els visitants hauran de identificar als veïns que apareixen a les imatges

Redacció // Orpesa

La Torre del Rei d’Orpesa acull, a partir de l’1 d’abril, l’exposició participativa ‘Anem de borrasca’, una mostra que consta d’un total de 17 fotografies d’oropesins i oropesines dinant i passant el dia al camp; una pràctica que es coneix popularment com ‘anar de borrasca’.

Aquesta activitat cultural, organitzada des de l’arxiu municipal de la localitat i que compta amb el suport de la Regidoria de Cultura, precisa de l’ajuda dels visitants per a descobrir quines persones apareixen a les imatges i identificar-les. I és que cada fotografía té una rèplica sols amb les cares del protagonistes per a que el públic reconega i anote el nom del personatge.

Es tracta d’una exposició en la que de segur brotaran records del passat i afloraran sentiments als visitants i protagonistes, que podran contar als seus amics i familiars com gaudien de la natura amb les seues amistats quan eren joves.

El regidor de Cultura, Gonçal Tamborero, ha aprofitat per a agraïr a les famílies Casañ Blasco, Guia Bou, Gimeno Casañ, Casanova Martínez, Moreno Eixau, Aparici i Casañ Miravet, entre altres, per cedir les fotografies de manera desinteressada. “Aquestes ja formen part de l’arxiu fotogràfic municipal d’Orpesa i serviran per a recuperar i posar en valor la història de la localitat gràcies a instantànies de diferents èpoques, persones i llocs”, explica el responsable de Cultura.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *