Orpesa llança un concurs de fotografia en Instagram pel Dia de la Dona

Els interessats tenen fins al 3 de març per a participar i pujar les seues imatges, en les quals es valorarà la creativitat i la qualitat

Foto Copyright:

Redacción // Orpesa

La Regidoria de Cultura ha convocat, a través de la biblioteca municipal, el I Concurs de Fotografia amb motiu del Dia Internacional de la Dona, que es commemora el 8 de març. Així, tots aquells que vulguen participar podran pujar una imatge relacionada amb la dona al seu compte d’Instagram amb l’etiqueta #biblioconcurs_dona fins al pròxim 3 de març.

El regidor encarregat de l’àrea, Gonçal Tamborero, ha recordat que “els participants han de ser majors de 14 anys i en la publicació han d’etiquetar a la biblioteca d’Orpesa (@bibliorpesa)”. D’entre totes les fotos presentades, un jurat (compost per membres de la biblioteca i personal vinculat a la Regidoria de Cultura) decidirà quina és la millor, per al que es valoraran criteris com la creativitat, qualitat, originalitat i execució artística.

Serà el dia 8 de març quan es done a conéixer la imatge guanyadora, que serà premiada amb un val de 100 euros per a gastar en els comerços locals.

“Aquest certamen persegueix difondre valors positius associats a la igualtat entre dones i homes i amb ell volem visibilitzar i reconéixer la contribució de les dones en les diferents esferes de la vida pública”, explica el munícipe, qui assenyala que aquesta activitat “també pretén servir per a dinamitzar la biblioteca municipal”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *